Ontwerpen en advies

 

Een bedrijfstuin vraagt om een doordacht en professioneel ontwerp en moet afgestemd zijn op het bedrijsimago. Het is de bedoeling dat de vormgeving van de buitenruimte de identiteit van een bedrijf versterkt.

Daarom zullen wij bij het maken van een ontwerp, naast de door het bedrijf gestelde wensen en eisen, rekening houden met het materiaalgebruik en plantkeuze. Het effect dat wij nastreven is dat medewerkers, klanten en bezoekers zich direct thuis voelen en weten dat zij welkom zijn.

Beplantingsplan

 

Aan de hand van het definitieve ontwerp wordt een beplantingsplan opgesteld. Ook hierbij houden wij rekening met de aard van het bedrijf. De keuze van de beplanting zal met name hierop afgestemd worden. Daarnaast zijn kleuren, bloeitijden en groeihoogten belangrijk.

Het hele jaar door moet de tuin sfeer uitstralen. Op het beplantingsplan staat duidelijk aangegeven waar welke planten komen te staan.

 

Onderhoud en advies

 

Op het gebied van tuinonderhoud van bedrijfstuinen kunt bij ons terecht voor een gedegen onderhoudsadvies. U kunt ook besluiten het onderhoud door ons te laten verzorgen op vooraf overeengekomen voorwaarden. Vooraf is vrij nauwkeurig vast te stellen wat het onderhoud omvat.

rostgroen | over ons | contact