Ontwerpen en advies

 

"Geen huis zonder bouwtekening" "Geen tuin zonder ontwerp"

 

Bij de aanleg of renovatie van een tuin is een goed doordacht ontwerp belangrijk. De tuin moet bij u en uw omgeving passen zodat u zich thuis voelt en de tuin een verlengstuk wordt van de woning. In een inventarisatiegesprek op locatie geeft u aan wat uw wensen en eisen zijn m.b.t. indeling, stijl, materiaalgebruik, beplanting enz. Deze zetten wij om in een creatief tuinontwerp op schaal.

De tekening wordt gezamenlijk in ons atelier besproken zodat wij het ontwerp kunnen verduidelijken met sfeerbeelden en materialen. Het ontwerp omvat een ingekleurde tekening met tekstaanduiding, 2 kopie├źn en foldermateriaal. De kosten zijn afhankelijk van de afmetingen van de tuin en bedragen gemiddeld tussen de 400,-- en 1100,-- euro.

Beplantingsplan

"Niet de individuele plant is belangrijk maar de inpasbaarheid in het geheel"

Aan de hand van een definitief ontwerp wordt een beplantingsplan opgesteld. Hierbij houden wij rekening met uw wensen, seizoens wisselingen, kleur, contrast, bloeitijden en groeihoogten. Wij streven naar een natuurlijke beplanting die sfeer uitstraalt. Het beplantingsplan omvat een tekening waarin duidelijk staat aangegeven waar, welke planten komen te staan.

Een ontwerp en een beplantingsplan kunnen onafhankelijk van elkaar gemaakt worden. Ook voor bestaande tuinen waar slechts de beplanting vernieuwd c.q. aangepast moet worden kan een plan voor worden opgesteld. De kosten voor een beplantingsplan bedragen gemiddeld tussen de 200,-- en 800,-- euro.

Voor grote projecten worden vooraf nauwkeurig prijsafspraken gemaakt.

rostgroen | over ons | contact