Tuinstyling

 

"De juiste keuze maakt het verschil"

 

Wij geven advies en kunnen helpen bij het harmonieus aankleden van uw tuin of bepaalde onderdelen daarvan. Het zijn net de kleine accenten die het verschil kunnen maken. Ook de plaats en de manier waarop tuinmeubelen/ accessoires gerangschikt zijn kunnen bepalend zijn voor de sfeer en rust in uw tuin. Wij helpen u graag op het gebied van tuinmeubelen, verlichting, tuinhaarden en sfeerverhogende accessoires. Naast het geven van advies verkopen wij in ons atelier mooie lantaarns, speciaal voor buiten, in veel verschillende modellen en uitvoeringen. Ook voor unieke vuurkorven en vuurschalen bent u bij ons op het juiste adres.

 

Kom gerust eens langs in ons atelier of maak een afspraak. Hieronder kunt u afbeeldingen bekijken van producten die wij verkopen!

Coaching

 

"Kennis en vaardigheid staan garant voor tuingeluk"

 

Bij tuinaanleg of (her)inrichting van uw tuin kunnen wij u coachen. Door b.v. een stappenplan op te stellen kunnen wij u begeleiden in de vorm van advies, hoe te werk te gaan en wanneer welke stap te nemen. Het kan ook zijn dat u in uw bestaande tuin het overzicht bent kwijtgeraakt. Ook dan is coaching door ons een mogelijkheid. Dit kan zijn in de vorm van advies of door een aantal keer samen met u in de tuin te werken zodat de tuin weer op orde is en het overzicht er voor u weer is.

Bemiddeling en onderhoud

 

Als het ontwerpproces is afgerond en u besluit tot uitvoering en/of aanleg van de tuin dan kunt u gaan " shoppen" met de tekening. U kunt hoveniers benaderen en prijsopgaven laten maken. Wilt u hierbij ons advies dan zijn wij ook bereid te bemiddelen bij het zoeken naar een goede hovenier. In de loop der jaren hebben wij contacten opgebouwd met hoveniers die kwalitatief hoogwaardig werk leveren zodat u gegarandeerd bent van een goed en vertrouwd adres.

 

Waar nodig verrichten wij specialistisch onderhoud.

rostgroen | over ons | contact